امروز يك شنبه  ۲۷ مهر ۱۴۰۴

۱۴۰۴/۰۶/۲۴- ۲۲:۰۲ - مشاهده: ۶۵

روز ملی خـرمــای ایران مبـــارک

25 شهریورماه روز ملی خرما

خرما، این میوه‌ی بهشتی، سال هاست که در فرهنگ غذایی ایران و الجزایر جایگاه ویژه‌ای دارد. هر دو کشور از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان خرما در جهان هستند و خوراکی‌های زیادی را با این نعمت شیرین و مقوی آماده می‌کنند. بهترین خرمای الجزایر دقله النور نامیده می‌شود که در اصل دجله بوده و وجه تسمیه آن، انتقال نخل از محدوده دجله یعنی از ایران یا عراق به مصر و سپس الجزایر بوده؛ ولی بسیاری از این موضوع بی خبرند. برخی خرماهای ایرانی از جمله رطب در الجزایر نیست یا شاید بسیار کم باشند و همین امر برای تجار فرصت تبادل محصول و رونق تجارت را فراهم می سازد. 

 

 چند نمونه از خوراکی‌های مشترک ایران و الجزایر با خرما:

 

🔹قهوه عربی با خرما: در هر دو کشور، نوشیدن قهوه‌ی سنتی همراه با خرما نشانه‌ی مهمان‌نوازی است.

 

🔸شیرینی‌ها و دسرها: مثل حلوا، کیک خرما و انواع شیرینی‌های سنتی که در مهمانی‌ها سرو می‌شوند.

 

🔹ترکیب خرما با مغزها: پر کردن خرما با بادام یا گردو که هم در ایران و هم در امارات طرفداران بسیاری دارد. 

 

🔸شربت و سرکه خرما: هر دو کشور از خرما فرآورده‌های متنوعی مثل شیره یا سرکه می‌گیرند.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما